Скочи на садржај

 

Услови коришћења веб продавнице

ОПШТА ПРАВИЛА

Општи услови коришћења дефинишу поступак наручивања, плаћања, испоруке и рекламације робе која се нуди у Интернет продавници.

Добављач (продавац) је Александар Шевић.

Купац робе је посетилац Интернет продавнице који након регистрације одабере бар један производ, стави га у корпу и пошаље наруџбу продавцу, а робу плати текућим рачуном или поузећем (готовина при испоруци).

Путем Интернет продавнице купцу је омогућена куповина свих производа који се налазе на веб локацији продавца. Цене су изражене у динарима у пуној вредности.

НАРУЏБА

Производи се поручују преко корпе и неопозиви су.

Продавац ће вас потом контактирати телефоном како би потврдио поруџбину, уколико у уговору није другачије уговорено.

Ако продавац није у могућности да испоручи све наручене производе, обавестит ће Купца путем е-маила или телефона.

Све цене су малопродајне и не укључују трошкове слања.

ИСПОРУКА

Производи се достављају запаковани у кутији, на адресу купца, и шаљу преко курирске службе

Наруџбе се обично испоручују у року од два радна дана, не рачунајући дан наруџбе. (Викенди и државни празници нису укључени у распоред времена испоруке). Предвиђено време испоруке може бити дуже него што је назначено ако наручени производи тренутно нису доступни, приликом наручивања викендом или празницима. Продавац ће се с Купцем договорити о времену испоруке робе која тренутно није на залихама.

Остали услови испоруке: Производи ће бити упаковани тако да се не могу оштетити током нормалног руковања током транспорта. Купац је приликом преузимања производа дужан да провери да ли има оштећења и одмах то објави раднику који је испоручио робу, односно да одбије преузимање пошиљке на којој су видљива спољна оштећења.

Купац је приликом преузимања робе дужан да потпише доставницу, коју доставна служба преузима као потврду преузимања.

Након испоруке, добављач се плаћа готовином по испоруци у наведеном износу. Ако курир не нађе Купца на адреси за доставу, покушаће да испоручи пошиљку поново након телефонског позива. Након друге неуспешне испоруке, пошиљка се враћа Продавцу.

ПЛАЋАЊЕ

Наручене производе с трошковима испоруке, Купац плаћа поштарину на лицу места по испоруци робе. У случају да Купац наручи робу и одбије да је прихвати, Продавац има право да тражи од купца повраћај поштарине и сопствене трошкове руковања.

ПОВРАТАК / РЕГИСТРАЦИЈА

Купац има право да се жали на робу у складу са важећим прописима.

ПРИВАТНОСТ ПОДАТАКА

Да бисмо успешно завршили поруџбину, потребно нам је ваше име, адреса, е-маил и телефонски број. Помоћу ових информација, моћи ћемо да вам доставимо жељену робу, као и да вас обавестимо о тренутном стању пошиљке.

Поред горе наведених података, прикупљамо, анализирамо и обрађујемо податке о производима које наши посетиоци траже и купују, као и на страницама које посећују. Подаци користимо да бисмо побољшали понуду и изглед наших страница и омогућили вам да их лакше користите и учините куповину сигурнијом и практичнијом.

Обавезујемо се да нећете користити прикупљене податке у било које друге сврхе, нити их преносити трећим лицима или организацијама.

је